Hvorfor købe brugt Skoda?

13 August 2020
Astrid Pedersen

editorial

Måske tænker du at Skoda er sådan en bil man laver vittigheder om – ikke en bil man køber, og da slet ikke en bil man kører rundt i. Men her tager du fejl. Skoda har gennem de seneste tredive år forbedret sig helt utroligt, både når det handler om udseende og når det kommer til sikkerhed, køre egenskaber og brændstof økonomi.

I gamle dage – det vil sige firserne – var det primære argument for at købe en Skoda at den var billig. Skoda rangerede sammen med Lada, Warburg og andre østeuropæiske biler allernederst på ranglisten, men holdt til gengæld en anskaffelses pris hvor de fleste bil købere kunne være med.

Nu om stunder er Skoda et brand under Volkswagen og holder derfor samme høje kvalitet. En Skoda er, populært sagt, en VW i forklædning. Inden for de seneste år er Skoda faktisk gået hen og blevet et af danskernes foretrukne bil mærker.

I mikrobil klassen finder du Skoda Citigo som har mange fælles træk med VW Up!. Og mellemklasse bilen Skoda Octavia er en stor favorit blandt børnefamilier på grund af bilens rummelige kabine og høje sikkerheds niveau.

Køb brugt Skoda og spar mange penge

Skodas popularitet har også smittet af på brugtvogns markedet hvor du som en naturlig konsekvens af denne popularitet også finder et stort antal af bruge Skoda biler til salg.

Når du køber en brugt Skoda får du stadig rigtig meget bil for pengene – og til en brøkdel af bilens nypris. Du slipper nemlig for de mange skatter og afgifter som af den danske stat pålægges fabriksnye biler i Danmark. Og en Skoda med 3 – 5 år på bagen har allerede gennemgået den værste del af sit forventede værdi tab.

Hos Biltorvet.dk – Danmarks førende brugtvogns portal – finder du et stort og velassorteret udvalg af brugt Skoda til salg.

More articles