Lån penge online – når krisen kradser

13 January 2021
Astrid Pedersen

editorial

Er budgettet stramt, og kniber det med at dække de daglige omkostninger? Så kan du overveje at spæde til din økonomi med et online lån.

Hvorfor skal jeg tage et hurtigt forbrugslån online?

Når du står og mangler penge lige her og nu er det oplagt at ansøge om et hurtigt online lån.

For det første er det en del nemmere at ansøge om et forbrugslån hos en online låne udbyder end i din sædvanlige bank. Du bliver ikke indkaldt til møde med din bank rådgiver, og du skal ikke dokumentere det ene og det andet. En online bank eller et ditto penge institut som udbyder online lån vil typisk kun skulle bruge gyldigt NemID, og eventuelt aktuelle lønsedler så de kan se at du har en indtægt og at du er bosat i Danmark.

For det andet er behandlingstiden på låne ansøgningen ikke nær så lang. Du kommer højst til at vente et par dage på at få svar på ansøgningen – og når du får godkendt denne vil du have pengene på din konto med det samme.

Hvordan optager jeg et online lån?

For at ansøge om et online lån skal du blot bruge en computer, en tablet eller en smartphone med adgang til internettet – og så selvfølgelig dit NemID.

Det er en god idé at vælge en låne udbyder som er godkendt af Finanstilsynet og dermed forpligtet til at være 100% åbne omkring omkostningerne ved lånet helt up front. På den måde er du sikret at banken eller penge instituttet overholder betingelserne for udstedelse af online lån. Og så længe du overholder din del af aftalen behøver du ikke at være bange for at dit online lån lægger din økonomi i ruiner.

Hvis du overvejer at låne penge online kan du få mere info omkring et lån her.

More articles