Flotte og unikke træterrasser til kræsne boligejere

19 July 2021
Astrid Pedersen

editorial

Skal sommeren nydes hjemme i haven, og mangler du derfor et sted at placere din ferie opsparing? Så kan du overveje at få opført en lækker træterrasse.

En træterrasse er ikke blot en investering i familiens velvære sommeren over. Terrassen vil også føje ekstra værdi til din bolig. I hvert fald hvis du får den opført på professionel vis.

Kan jeg få bygget en sort terrasse?

Selv om træfarvet eller naturfarvet er de mest almindelige kulører på en træterrasse er det ikke ensbetydende med at terrassen partout skal se sådan ud. Du kan sagtens få en terrasse som for eksempel er bejdset i en flot sort farve.

En sort terrasse kan være gangbar i mange sammenhænge. De smukke sorte træværk kan stå i rigtig flot kontrast til eksempelvis en hvidkalket mur eller en hus facade i lyse kalksandsten. Er dit sommerhus på klassisk vis malet sort vil en sort terrasse kunne gøre det samlede indtryk mere helstøbt. Og så er der dem der bare foretrækker den flotte sorte farve uanset farven på boligens ydermure.

Blandt andre fordele ved en sort terrasse er at det behandlede træværk ofte vil være mere slidstærkt end de ubehandlede af slagsen. Da den sorte farve suger varme til sig vil fordampningen øges. Det betyder at du ikke skal slås med regnvåde eller dugvåde terrassebrædder når du træder ud på din træterrasse. Og træværket vil altid føles dejlig lunt under fødderne.

Hvem kan bygge min nye træterrasse?

Uanset om du ønsker dig en klassisk naturfarvet træterrasse eller om du er mere til en spændende sort terrasse kan du med fordel overlade opgaven med design og opførelse af den nye terrasse til tømrermester Andreas la Cour.

Andreas la Cour er manden bag Kun Terrasser ApS og har efterhånden temmelig mange smukke og unikke træterrasser på samvittigheden. Læs mere på kun-terrasser.dk

More articles