Beskyt bilens undervogn mod rust skader

08 januar 2020
Astrid Pedersen
Beskyt bilens undervogn mod rust skader

Enhver bil er udsat for rust angreb – især i et klima som det danske, som befordrer store temperatur forskelle og megen fugt. Derfor bør du med jævne mellemrum lade din bil gennemgå en antirust behandling.

Hvorfor skal jeg vælge Struer Undervognscenter?

Hvis du er i markedet efter en auto mekaniker, som har speciale inden for undervognsbehandling, er Struer Undervognscenter et oplagt valg. Struer Undervognscenter beskæftiger sig nærmest eksklusivt med undervognsbehandling og antirust behandling af biler, og kan derfor tilbyde den grundigste og mest opmærksomme behandling af din bil.

Når du vælger at overlade arbejdet med undervognsbehandling og antirust behandling til Struer Undervognscenter, er din bil garanteret en særdeles grundig og samvittighedsfuld behandling, som sikrer undervognens holdbarhed i mange år.

Hvordan foregår en antirust undervognsbehandling hos Struer Undervognscenter?

Før den egentlige undervognsbehandling går i gang, vil bilens kabine – rat, sæder, gearknop, gulv, instrumentbræt med videre – blive behørigt dækket af, således at de kemikalier, der anvendes, ikke kommer i berøring hermed. Dernæst vil hjul og inderskærme blive afmonteret, og katalysatorer, bremsebakker og lignende blive afdækket. Disse elementer skal ikke i kontakt med antirust midlet.

Bilen vil hernæst blive udsat for en højtryks rensning med 45 grader varmt vand, hvorved salt og fedtstoffer opløses og bortvaskes. Efterfølgende tørres bilen ved tres grader varm luft. Når bilens metaldele således varmes op, vil laget af rustbeskyttende middel samtidig blive tyndere, og dermed fordele sig bedre i kroge og hulrum. Ved manuel afrensning fjernes løs støjdæmpning masse samt diverse rust dannelse, som ikke er forsvundet i forbindelse med højtryks spulingen.

Selve undervogns behandlingen er en tretrins proces, da undervognen er særligt udsat over for rust dannelse, og derfor skal have flere lag TekTrol. Sluttelig renses og forsegles borehuller i bilen, og der monteres kantlister om nødvendigt og muligt.

Bestil tid til en antirust behandling på struerundervognscenter.dk

Flere Nyheder