Brabrand: Hvad er en fugemand, og hvad laver de?

26 oktober 2022
soes Svane

editorial

Har du revner i væggene eller i huset, men ved ikke rigtigt hvad du kan gøre ved det? Det du mangler er en fugemand! Men hvad er det, og hvad laver en fugemand? Det har vi svaret på! Så læs videre, så du kan få gjort noget ved revnerne i væggene og på huset.

Hvad er en fugemand?

Fugemand er et fagudtryk, som dækker over mange forskellige typer af håndværkere. I denne artikel vil vi komme ind på, hvad en fugemand egentlig laver, og hvilken type arbejde de udfører. Fugemænd er især populære i forbindelse med renovering af boliger, men de kan også bruges til at forebygge skader på bygninger.

Hvad betyder fugning?

Ved fugning forstås udfyldning af huller eller samlinger i en konstruktion med et vandtæt materiale. Fugemasse er normalt fremstillet af cement, men kan også være fremstillet af andre materialer som f.eks. epoxyharpiks. Fugemasse bruges til at udfylde mellemrum mellem fliser, så vand ikke kan trænge igennem og forårsage skade. Fugemasse bruges også til at fylde mellemrum mellem murstenene, så der ikke kan trænge vand ind og forårsage skade.

Fugemand Brabrand

Fugning er et håndværk og det kræver en uddannelse for at kunne udføre det korrekt. Fugemænd skal kunne blande fugemassen korrekt, påføre den jævnt og glat og sørge for, at den tørrer ordentligt. Fugning er et rodet arbejde, og fugemænd bærer altid en forsyning af klude og vand til at rydde op efter sig selv.

Kontakt en fugemand

Hvis du overvejer at renovere dit hjem, bør du tale med en fugemand om, hvilke muligheder du har. Fugning kan give dit hjem merværdi og forhindre skader, der kunne opstå uden. Fugning er en vigtig del af mange boligrenoveringsprojekter, og en fugemand i Brabrand kan hjælpe dig med at få arbejdet gjort ordentligt. – Så opsøg en fugemand allerede i dag. Rigtig god fornøjelse.

Flere Nyheder