Du må fælde næsten alt på din grund

04 januar 2020
Lotte Hindsberg
Du må fælde næsten alt på din grund

Du må gerne selv fælde stort set alt på din grund, hvis du har sikret dig, at der ikke er nogle bevaringsbestemmelser. Alligevel anbefales det, at få fat i et professionelt træfældingsfirma, især hvis der er tale om store træer. Ikke alene har de erfaringen, men de har også en særskilt forsikring, hvis uheldet skulle være ude og træet ender med at gøre skade på f.eks. den fælles hæk ind til naboen. Bor du i Lyngby, er det nemt at søge på firmaer, ved at søge på træfældning Lyngby og finde et professionelt firma.

Hvis du selv vælger at fælde træerne

Selv ved træfældning af mindre træer er der risiko for ulykker så sikre dig at der ikke er andre mennesker i nærheden af træet end den person der fælder træet. Det skal være i en diameter, der mindst svarer til træets højde. Undgå også at fælde i blæsevejr, da du vil have langt mindre kontrol over træet. Husk også at bruge det nødvendige værktøj som kiler og reb så du har en bedre kontrol over træet når det falder. Er det store træer kan det være en god ide at starte med at få skåret toppen af først. Især hvis der er huse eller andet du ikke vil ramme.

Fældning af store og høje træer

Selvom du har erfaring med træfældning anbefales det at du får professionelle til at fælde store og høje træer for at mindste risikoen for uheld. Et professionelt firma har det rette udstyr til at klatre op i et træ og skære toppen af og sikre sig, at den ikke ender det forkerte sted. Er der masser af plads er det også muligt at få en kran kørt ind og ved hjælp af den få skåret træet ned til en højde, der går det nemmere at fælde. 

 

Flere nyheder