Få styr på dine parkeringspladser med en solid parkeringsløsning

Hvis du administrerer en eller flere parkeringspladser i tilknytning til privat ejendom – for eksempel en boligforening, et indkøbscenter eller et større kontordomicil – oplever du sandsynligvis fra tid til anden, at biler, som intet har at gøre på ejendommen, benytter de parkeringspladser, som rettelig tilkommer beboere, kunder eller ansatte.

Dette er rigtig irriterende, da disse så er nødt til at finde alternativ parkering og måske endda skal betale for den. Belastningen kan især være høj i nærheden af større attraktioner og interessepunkter, for eksempel koncertsteder eller sportsarenaer. Og i de større byer, hvor kommunen har indført betalingszoner for parkering, vil besøgende i bil forståeligt nok ty til en gratis parkering på dine private parkeringspladser, såfremt disse ikke er overvåget eller forsynet med enten adgangsbegrænsning eller parkeringskontrol.

Hvem kan hjælpe med en fornuftig parkeringsløsning?

Hvis du ikke selv har tid til – eller mulighed for – at administrere dine private parkeringspladser, kan du få hjælp hos et professionelt parkeringsselskab.

Et parkeringsselskab som har erfaring med at hjælpe kunder med parkeringspladser i alle størrelser og udformning, vil med sikkerhed kunne finde frem til en passende parkeringsløsning, som kan eliminere dine problemer med uvedkommende og hensynsløs parkering.

Et sådant parkeringsfirma er UnoPark. UnoPark har over et årtis erfaring med at hjælpe kunder af alle typer – såvel private virksomheder som offentlige institutioner – med administration og kontrol af parkeringspladser i alle størrelser.

Hos UnoPark er du garanteret en service, som tager udgangspunkt i netop dine – og dine parkeringspladsers – behov. Du vil få tildelt en personlig konsulent, som har til opgave at hjælpe dig med at sammenstykke den helt perfekte parkeringsløsning til dig. Og så kan du selv være med til at vælge, hvilke ydelser som skal indgå – eller ikke indgå – i din løsning.

Du kan få meget mere information om parkeringsservice på UnoPark.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *