Find din faste automekaniker i Odense

08 januar 2020
Astrid Pedersen
Find din faste automekaniker i Odense

Når du som bilejer står for at skulle vælge autoværksted, er det en god idé at vælge eet som ligger tæt på din bopæl. Så sipper du for lang og besværlig transport, når bilen skal på værksted.

Hvor finder jeg et godt autoværksted i Odense og omegn?

Er du bosiddende i skønne Odense, skal du ikke kigge langt efter et godt autoværksted, som tilbyder professionel og pålidelig service. Det populære autoværksted, som servicerer alle typer køretøjer, har sin beliggenhed centralt i Odense, hvor værkstedet gennem tre årtier har betjent glade og tilfredse kunder og deres køretøjer. Med Odense Auto-El ApS er du sikker på at få en kundevendt og troværdig service til den helt rette pris.

Hvorfor skal jeg vælge Odense Auto-El ApS som min automekaniker i Odense?

Der er mange gode grunde til at vælge det ansete og velrenommerede autoværksted Odense Auto-El ApS, når du skal bruge en dygtig og stabil automekaniker til din bil. Odense Auto-El ApS har over tredive års erfaring med reparation og servicering af alle biltyper, og har haft samme beliggenhed i alle disse år.

Dette betyder, at du altid kan regne med Odense Auto-El ApS – og så behøver du kun at handle et sted, når det kommer til reparation og servicering af din bil. Odense Auto-El ApS kan nemlig hjælpe med alt, hvad end det drejer sig om skift af en auto pære eller udbedring af en Bilka bule, eller om du skal have foretaget en grundig rensning og anti rust behandling af bilens undervogn.

Odense Auto-El ApS er leveringsdygtige i alle de kendte standard services, for eksempel olie og bremsevæske tjek, skift fra sommer til vinter dæk (og omvendt) samt diverse målinger og eftersyn. Odense Auto-El ApS er Hella servicepartner, hvilket betyder, at værkstedet er godkendt til at servicere alle biler uanset mærke, model eller årgang – og at stemple i bilens service bog.

Læs mere om autoreparation i Odense på oae.dk

Flere Nyheder