Find din nye cap online

23 May 2022
Maria Laugesen

editorial

Til en dårlig hårdag, et afslappet look eller til sport? En cap kan bruges til det hele og er nok en af de mest populære accessories i dag. Det gælder både til mænd og kvinder samt til børn og voksne i alle aldersgrupper.

Hvilken stil passer dig

Der findes i dag et væld af forskellige caps på markedet, og helt grundlæggende findes der nogle forskellige typer. Det kan være en god idé først at finde ud af, hvilken type man er til, før man begynder at dykke ned i varierende designs, farver mm. Det gør søgningen nemmere, når du skal finde din nye cap.

Den rette type cap afhænger af din personlige stil, din hovedform og selvfølgelig hvad cappen skal bruges til. En af de mest populære typer er en flexfit cap, som er enormt alsidig. Den findes nemlig som både “traditionel” kasket, bøllehat eller sixpence.  

For rigtig mange falder valget på denne kasket, fordi den kan bruges til lidt af hvert og passer til alle.

flexfit

Hvorfor vælge en flexfit cap

Navnet flexfit kommer af, at kasketten er fleksibel i sit design og kan udvides betydeligt. Så selvom den vælges i en bestemt størrelse, så kan den sagtens give sig. Det gør den praktisk og sikrer, at den er meget behagelig at have på.

Derfor bruges en flexfit cap både til hverdagslooket og til sport, og den findes i et væld af forskellige designs. Du kan eksempelvis vælge en flot og stilet ensfarvet variant, eller du kan vælge modeller med logoer eller designs. Afhængig af hovedform og stil kan du vælge mellem forskellige designs og pasforme.

En flexfit cap henvender sig derfor til et bredt publikum. Alt fra børn og unge til voksne, og der er med garanti en kasket, der passer til enhver smag – og helt sikkert også til din.

More articles