Her finder du byens foretrukne tømrer i Silkeborg

08 januar 2020
Silje Hansen
Her finder du byens foretrukne tømrer i Silkeborg

Når du skal have hjælp til at løse en opgave, kan det oftest godt betale sig at bruge ekstra tid på at vælge den rette tømrer til opgaven. Der er desværre for mange der blot indhenter 3 tilbud og vælger det billigste eller vælger den første og bedste. Når du skal vælge en tømrer er det selvfølgelig vigtigt at finde en pris, der både kan indfri dit budget og som holder stik hele vejen igennem processen. Når du derfor skal indhente et tilbud er det en god ide, at lade tømrermesteren bruge den nødvendige tid til at vurdere en fast pris på at løse opgaven. Dermed kender du alle de udgifter der er forbundet med opgaven, og undgår dermed ubehagelige overraskelser. De fleste føler sig oftest snydt, da de forventer at den pris i tilbuddet er den endelige pris, men oplever at der bliver lagt 10-30 % oveni prisen, da der opstår nogle udfordringer undervejs. 

Vælg en tømrer der overholder tidsfristerne

Det er en stor fordel at indregne den tid du måtte afsætte for at lukke en tømrer ind, når de skal udføre arbejde. Hvis tømrermesteren ikke ankommer til tiden, kan det i sidste ende blive træls og tidskrævende for dig. Gør derfor opmærksom på at stille krav til at tømrerne skal ankomme til tiden og være færdige med opgaven til tiden. Det kan evt. sikre at deadline og tidsfrister bliver overholdt, da det er et kriterie der vil være lagt fokus på. Sørg samtidig for at tømreren er opmærksom på at rydde op efter sig. Det kan efterlade splinter, søm eller andre genstande, der kan være til fare for familien i huset. 

Vælg en tømrer der er medlem af en garantifond

Vi anbefaler altid at vælge en tømrermester der er medlem af Byg Garanti eller en anden fond. Dermed har du sikkerhed for, hvis der skulle opstå skader, sjusk eller mangler i forbindelse med arbejdet. Vi har her fundet en pålidelig tømrermester, der sætter en ære i sit arbejde. 

Flere Nyheder