Hvordan kan du være med til at redde regnskoven?

11 January 2021
Sara Mortensen

Vil du gerne være med til redde regnskoven, men er i tvivl om hvordan du skal bære dig ad? Læs med her og få inspiration til, hvordan du kan være med til at bevare de smukke skove og regnskove rundt omkring i verden.

Mange støtter op om en god sag. Man kan vælge at støtte op om sager og støtte organisationer på forskellige måder. Det kan være svært at finde rundt i, hvis det er første gang du skal støtte op om en sag.

Måske ved du ikke helt hvilken sag du skal støtte op om. Mange vælger en sag, som de har nært. Det kan være Kræftens Bekæmpelse, Red Barnet eller noget helt tredje. Måske har du haft kræft tæt på livet, og vil derfor gerne støtte Kræftens Bekæmpelse. Der kan være mange personlige grunde til at folk vælger at støtte op om forskellige sager. 

Hjælp med at hold regnskoven og dyrene i live

Hvis du elsker naturen og finder fred i de danske skove, så er projekt red regnskoven måske den sag du skal støtte. Det kan også være du har en stor kærlighed til naturen og regnskovens dyr, og derfor gerne vil sørge for at de får den bedste hjælp. 

Der er mange dyr og mennesker der bliver berørte, hvis regnskovene pludselig forsvinder. Det er et faktum at det bliver svære og svære at holde liv i regnskovene her i verden. Derfor er det nødvendigt at vi støtter op og giver penge til organisationerne, som hver dag kæmper for at holde liv i regnskovene og dyrelivet. 

Støt på lige præcis den måde, du finder bedst

Der er mange måder hvorpå man kan hjælpe til med at redde regnskoven. Du kan blandt andet købe søde bamser, lækre skærebrædder og lignende fra organisationerne. Det er alt sammen produkter, som er lavet af bæredygtige materialer og som ikke ødelægger naturen eller er lavet af skadelige materialer.

Det er derfor en måde at give gode gaver på, men hvor man samtidig er med til at redde regnskovene og støtte op om en god sag. 

Du kan også købe et stykke af en regnskov, ligesom du kan købe et stykke land andre steder. Mange vælger også at støtte med et fast beløb månedligt eller årligt, så de altid ved at de støtter op om en god sag – uden at skulle tænke for meget over, om man nu også får det gjort.

Find en ordning, der passer til dig og din situation

Der er mange forskellige måder at gøre det på, og du skal finde den måde som du finder bedst. Det skal passe til dit budget og dit behov. Det er smukt når folk støtter op om gode sager, men det skal også være realistisk og passe til ens midler. 

More articles