Instandsættelse af skib? Husk interiøret

Er du en af dem, der er så heldige at eje et skib, har du sikkert også stødt på at måtte reparere på dit skib fra tid til anden. Måske er du endda i gang med en større istandsættelse af dit fartøj. Har du i så fald husket skibsinteriøret? 

Interiør til skibe er en stor del af det at sætte et i stand. Selv når alt det andet er i tip-top stand, kommer man ikke langt uden et skibsinteriør, som bare fungerer. Er du derfor i gang med at istandsætte dit skib, er det derfor en rigtig god ide at skænke skibsinteriøret en tanke. 

Interiør til skibe er noget, som gerne må holde i mange år. Heldigvis bliver træ-interiør blot smukkere som tiden går, og det er derfor helt klart værd at ofte lidt ekstra penge på at få et skibsinteriør, som kan holde langt ud i fremtiden. Vælg derfor skibsinteriør lavet med kvalitets-træ af professionelle med den erfaring, som der kræves.

Hvordan vælger man så det rigtige interiør til sit skib? Der er mange forskellige muligheder at vælge, og istandsættelsen af skibet kan stikke i mange retninger. At vælge et rigtige interiør er selvfølgelig en smagssag, men er stadig utrolig vigtig for kvaliteten af det færdige resultat. 

Når man skal vælge skibsinteriør, er det derfor en god ide at overveje hvilket interiør, som vil passe bedst ind i sit skib. For at kunne finde frem til det, kan man måske overveje hvad det primære brugsformål af skibet er, hvilken alder skibet har, og hvorfra det stammer, samt hvilke farver og typer træ som naturligt vil passe ind.

Da skibsinteriør ikke er noget som skiftes tit, er det vigtigt at vælge rigtigt. Går man efter et tidsløst design som også er pænt om 20-30 år, vil man ofte kunne få et tilfredsstillende resultat.