Kom ud af din dårlige alkoholvane med en alkoholbehandling

10 juni 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Er du ked af dit store forbrug af alkohol, og vil du egentlig gerne vende skuden? Så bør du kontakte et misbrugscenter og lade dig indskrive til et alkohol behandlings forløb på cirka fem uger.

Hvorfor skal jeg vælge en lang alkohol behandling?

Der er mange gode grunde til at vælge en alkohol behandling som foregår under indlogering på et misbrugscenter frem for en ambulant en af slagsen. Der er først og fremmest langt større sandsynlighed for at du vil kunne opnå varige resultater i form af permanent ædruelighed hvis du vælger en alkohol behandling på et center til behandling af misbrug.

alkoholbehandling

Når du lader dig indskrive på et misbrugscenter vil du nemlig komme væk fra dine vante rammer, og du vil dermed ikke blive fristet på samme måde som du bliver derhjemme. Du vil desuden slet ikke have adgang til afhængigheds skabende stoffer mens du befinder dig på misbrugscentret, hvilket i sig selv reducerer risikoen for tilbagefald temmelig drastisk.

Under et ophold på et misbrugscenter vil du kunne deltage i terapi som kan hjælpe dig med at opnå øget bevidsthed om din egen afhængighed. Du vil komme til bunds i årsagerne til dit misbrug, og du vil få en bedre forståelse af dine egne evner og begrænsninger. Dette vil du ikke i samme grad kunne opnå med en ambulant behandling som baserer sig på en antabus kur.

Med en alkohol behandling på et misbrugscenter vil du være langt bedre rustet til at kunne skabe den tilværelse du drømmer om, og få et liv uden afhængighed og misbrug. Og du vil samtidig blive klogere på dig selv og dit forhold til andre mennesker.

Hvor kan jeg lade mig indskrive til alkohol behandling?

Hvis du leder efter et misbrugscenter, som kan tilbyde længere varende behandling af alkoholmisbrug, kan du med fordel vælge Behandlingscenter Stien. Klik ind og læs mere om Behandlingscenter Stiens alkohol behandling på behandlingscenter-stien.dk.

Flere Nyheder