Korrekte pasfotos til alle lande

08 januar 2020
Simone B
Korrekte pasfotos til alle lande

Professionelle pasfotos

Der er efterhånden mange regler til et pasfoto, og de varierer tilmed fra land til land. Det kan dermed være svært selv at vurdere, hvorvidt ens pasfoto mon er i orden. Vi ved, at det er vigtigt at have et korrekt og vellignende pasfoto, så vi trygt kan rejse rundt uden at komme i problemer i lufthavne og ved landegrænser. Hvis du vil være helt sikker på, at dit pasfoto overholder alle krav, kan det være en rigtig god idé at gå til en professionel fotograf forud for fornyelse af passet. Her kan du få taget et korrekt, vellignende foto med rette baggrund og lyssætning uanset hvor i verden du skal rejse hen.

Pasbilleder hos Solrød Foto

Hos Solrød Foto kan du få taget pasfotos til alle lande samt billede til dit kørekort. De har det rette udstyr til opgaven herunder de mest almindelige baggrunde – blå, hvid og rød – samt et certificeret program, der tjekker at samtlige regler overholdes, uanset hvilket af verdens lande du skal rejse ind i. Du kan hermed være sikker på, at et pasfoto fra Solrød Foto er korrekt og adgangsgivende til de ønskede nationer.

Pasbilleder af familiens yngste

Solrød Foto tager pasfotos af mennesker i alle aldre, hvilket naturligvis også inkluderer de alleryngste. De tilbyder gode rammer for dig og dit barn, så den lille kan få taget et fint billede, selv hvis han eller hun endnu ikke selv kan holde hovedet. Hertil har Solrød Foto en opsætning, så dit barn kan ligge ned, mens billedet tages. De tilbyder desuden et pusle- og ammerum, så babyen kan få opfyldt alle sine behov, inden billederne tages. Det er nemlig vigtigt at den lille er vågen og har åbne øjne på sit pasfoto.

Du kan se meget mere til Solrød Fotos ydelser lige her: https://www.solroedfoto.dk/pasfoto.

Flere Nyheder