Lad dit malerfirma i Ishøj forestå maling af boligen

12 July 2020
Astrid Pedersen

Er din bolig i Ishøj mærket af tidens tand indvendig – på den lidt nussede og snuskede måde? Så vil et malerfirma kunne udrette underværker ved en opfriskning af farverne på væggene og skinnende hvidt i lofter og på det indvendige træværk.

Hvad kan et malerfirma gøre for mig?

Måske tænker du at det er penge ud af vinduet at lade professionelle malere forestå den indvendige maling af boligen. Det kan være at du selv ønsker at løse denne opgave – og det er der i princippet heller intet i vejen for.

Her skal du bare være forberedt på at der er tale om et tidskrævende og slidsomt arbejde, som kræver et vist håndelag. Du skal regne med at sætte mindst en uge af til dette projekt. Og så skal du ikke forvente at resultatet bliver lige så smukt og langtids holdbart som hvis malerarbejdet var blevet udført af faglærte håndværkere.

Når du selv skal male dit hus eller din lejlighed skal du regne med visse udgifter i forbindelse med indkøb af udstyr og materialer. Primer, grunder, lofthvidt, træmaling til panelerne og maling til væggene er ikke billigt. Det samme gælder pensler og ruller, spartler og spartelmasse, malertape, sandpapir og materialer til afdækning af møbler og gulve.

Faktisk vil du, hvis du lægger det forventede antal arbejdstimer oven i dine direkte omkostninger, hurtigt kunne se at det langt bedre kan betale sig at overlade opgaven med maling af vægge, lofter og indvendigt træværk i din bolig til dygtige og erfarne malere. Og så slipper du samtidig selv for besværet med oprydning og rengøring.

Hvilket malerfirma Ishøj skal jeg vælge?

Hvis du ønsker at entrere med et malerfirma som borger for den høje kvalitet i det udførte arbejde kan du med fordel vælge Malerkanonen – klik ind og få et tilbud på Malerkanonen.dk

More articles