Læg dit jagttøj pænt sammen

Det kan lyde som noget af det mest simple, så du måske undrer dig over, hvorfor der overhovedet er dedikeret en hel artikel til at forklare dig det vigtige i, hvorfor du skal lægge dit jagttøj godt og ordentligt sammen.

Hvis du er gammel nok til at gå på jagt, så er du (næppe) bare den type, der smider jagttøjet på gulvet, når du kommer hjem fra jagt og antager, at nogle andre tager sig at det.

For du har jo nok selv været med til at udvælge jagttøjet, for lad os bare sige, at du er en mandlig jæger.

Den slags mennesker gider ikke bruge lang tid på at udvælge tøj generelt, for det lader de deres bedre halvdel om; selv hvis de kommer hjem med noget, man ikke helst bryder sig om at have på, så er man trods alt taknemmelig for gestussen, og at man selv slap for at gøre det.

Men med jagttøj vil man jo være sikker på, at det passer til anledningen, at det har den rette størrelse, de perfekte lommer, yder den bedste camouflage og så videre.

Faktisk vil de helst selv indkøbe den slags sammen med andre jægere og ikke deres bedre halvdel, så jægerne kan nørde det samme, om det så foregår i en butik af den fysiske art, eller de kigger sammen efter det på nettet som her: https://www.iversen-import.dk/

Og jagttøjet bliver jo også for naturens elementer fra jord, mudder, lejr, regn, måske sne og så videre, så udover det ville svine derhjemme, hvis man bare smed det fra sig, så skal man også tage sig nært om det, hvis det skal holde længe.

Derfor skal man ikke alene vaske det efter foreskrivelserne, men man skal også lægge det pænt sammen bagefter, så det ikke krøller eller mister nogle nødvendige folder i sig.