Med en højseng kan du udnytte pladsen i børneværelset optimalt

18 May 2022
Kamilla Tolnø

editorial

Mange familier vil gerne give deres børn det allerbedste, og derfor kan det være lidt af en kamp at få plads til det hele på børneværelset.

Man vil gerne give barnet de bedste betingelser for både at kunne lege, sove og klare sit skolearbejde. Men det kan knibe med pladsen, særligt hvis man bor i lejlighed i en større by.
Derfor er det godt at vide, hvordan man kan udnytte pladsen bedst muligt. Og det kan eksempelvis gøres ved hjælp af en højseng.

En højseng er, som det fremgår af navnet, en høj seng på lange ben. Dermed ligner det lidt en køjeseng, men uden den nederste køje.

Altså har man en soveplads højt oppe, samtidig med at man kan udnytte pladsen nedenunder. Det er den optimale måde at få fuldt udbytte af sine kvadratmeter.

Køjeseng

Sådan kan du bruge en højseng i indretningen

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan pladsen under en højseng kan udnyttes.
En klassiker er at gøre plads til barnets skolearbejde ved at sætte et skrivebord og en stol under sengen. Men det kan også være et lille legeland i form af en hule, hvor der kan blive brugt mange gode timer.

Pladsen under en højseng kan også bruges til opbevaring, fx en bogreol eller et lille walk-in closet.

Det vigtigste er, at du får flere kvadratmeter at lege med, så pladsen bliver optimalt udnyttet, og dit barn har flest muligheder.

Find din nye seng i dag

Bor du i en lille lejlighed, eller vil du blot udnytte pladsen på børneværelset bedre, så er en højseng altså værd at overveje.

Ofte synes børnene også det er hyggeligt at skulle sove højt, hvor de skal kravle op og ned fra sengen via en stige.

Du kan allerede nu finde din nye højseng i det store udvalg. Klik bare her og start jagten med det samme.

More articles