Opsæt dit inventar på en strategisk måde

08 januar 2020
Anders Lundtang Hansen
Opsæt dit inventar på en strategisk måde

At have styr på sådan et inventar kan man gøre på mange forskellige måder:

– Lave en liste over inventaret.
– Konstruere en rute på stedet.
– Inddele efter kategori på tingene.

Men den del er der skrevet en hel del om, men hvad med det med, hvordan man vælger at sætte det op?

For du kan for eksempel bruges nogle holdbare hylder, der kan nå langt op til loftet, så du udnytter pladsen i højden og ikke bare bredden, hvorfor du nok skal bruge en stige eller flere til at komme op til alle tingene.

Alt dette kan være smart, så du kan komme til at have meget inventar lagret på relativt små områder; man skal egentlig bare sørge for, at der er højt til loftet i bogstaveligste forstand.

Men det er faktisk lige så vigtigt, om du opmagasinerer i højden eller ej, at du husker at placere tingene forsvarligt.

Et indlysende eksempel kan være, at man jo ikke lægge en lagkage på et bagsæde for så at smide en bog over den og køre ud til destinationen.

Men på samme måde skal man også huske at pakke ned forsvarligt, når man flytter: man behøver jo ikke nødvendigvis at fylde flyttekasserne helt op, hvis indholdet er tungt; så hellere fylde dem halvt op.

Det vigtigste i den sammenhæng er nok specielt, at man husker at placere de tunge ting nederst og de mere lettere ting højere oppe og afslutte med de helt lette ting aller øverst oppe.

Sådan kan man for eksempel gøre, hvis man har at gøre med at butiksinventar, for selvom det ikke ligner, at det hele er ved at dratte ned, så kan det være på gyngende grund, fordi du har stablet det forkert.

Tænk lige, hvis det falder sammen, mens en kunde går rundt, og får det i hovedet, eller det sker for dig endda?

Flere Nyheder