Sådan bruger du en anlægsgartner

08 januar 2020
Cecilie Mortensen
Sådan bruger du en anlægsgartner

Mulighederne er mange, når man opsøger en anlægsgartner. Og det er kun til din fordel, hvis du står med forskellige projekter hjem til, som en anlægsgartner kan hjælpe med. 

For det første så har en anlægsgartner særlig erfaring med “grønne opgaver” i mange forskellige formater. Det kan være, at du ønsker en helt ny have, som skal rumme forskellige stier, planter m.m., så er denne fagperson den helt rette at kontakte. En anlægsgartner kan både klare udgravninger af større arealer, så der kan blive plads til anlægning af stier, græs m.m. Og så kan en anlægsgartner også hjælpe med belægning af indkørsler, terrasser, sten fliser, hegn og meget mere. 

Det kan endda være, at du ønsker hjælp til at fælde et træ, og naturligvis også hjælp til den efterfølgende oprydning. Her er en anlægsgartner også den rette at kontakte.

Skal du finde en anlægsgartner på Falster? 

Hvis du står og mangler hjælp til f.eks. en anlægsgartner på Falster, så er det en idé, at du starter med at opsøge de lokale firmaer, du kan finde på Falster. Dernæst kan det være en idé, at du præsenterer den eller de opgaver, som du ønsker hjælp til. Ud fra det kan du indhente et uforpligtende tilbud på, hvad det samlet set vil koste sig, at bruge deres hjælp. Det er en fordel både ift. at kende til den pris, det vil koste dig. Og så er det en fordel, da du får jeres aftale på skrift. På den måde er der ingen tvivl omkring, hvad der er aftalt på forhånd. 

Et af de firmaer, som du med fordel kan kontakte for at hjælpe dig godt i gang er Anlægsgartner Weiss. De favner bredt, når det kommer til opgaver, der omhandler belægningsopgaver, anlæg af haver og meget mere. Du kan læse mere omkring dem som anlægsgartner på Falster her. 

Flere Nyheder