Smykker til både hverdag og fest

20 May 2022
Marie Pedersen

editorial

Et smykke kan være prikken over i’et og fuldende et outfit. Smykker kan desuden bruges til at fremhæve din egen, personlige stil. Læs med her, hvis du mangler nogle tips til, hvordan du bærer smykker til både hverdag og til fest.

Hverdagssmykker

Smykker behøver ikke kun at høre til særlige lejligheder. Smykker, som bæres til hverdag, bør være enkle og nemme at style, så de kan passe til det meste tøj samt øvrige accessories. Prøv derfor at undgå stærke farver, hvis du vil sikre dig, at smykkerne kan passe til så meget som muligt.

Se f.eks. nærmere på de smukke, tidløse designs fra Mads Z. Her finder du enkelt og feminint design, som du med garanti vil nyde at bære hver dag. 

Mode

Smykker til særlige lejligheder

Til særlige lejligheder kan du med fordel anvende smykker, der giver mere væsen af sig, end klassisk og enkelt design. Har du f.eks. en sort kjole, kan du skabe dynamik i dit look med farverige øreringe eller flotte sten. Hold looket stilfuldt med et sæt, eller vær kreativ med dit valg af smykker.

Generelle smykketips

Smykker bliver slidt hvis du bruger dem meget – også selvom der er tale om ægte guld eller sølv. Derfor bør du være forsigtig, og tænke over hvad du udsætter smykkerne for. Husk derfor at smykker ikke har godt af at komme med i bad. Så tag dem hellere af, da sæberester kan blive siddende i kæder, led og omkring sten, og med tiden gøre at smykkerne ruster. De fleste smykker er desuden følsomme over for kemikalier samt rengøringsmidler.

Du bør også være forsigtig når du dyrker sport, da halskæder eller øreringe nemt kan hænge fast i noget, og de tåler sjældent at blive trukket hårdt i. De fleste smykker kan renses ved hjælp af en tør mikrofiberklud eller en blød tandbørste. 

More articles