Hvorfor er et firma logo så vigtigt for virksomheden?

16 April 2020
Astrid Pedersen

editorial

Alle virksomheder lever af at kunne sælge – enten et produkt eller en service. For at kunne opfylde dette temmelig basale krav til overlevelse, er det nødvendigt at have en vis kundebase – og at være i stand til at skaffe nye kunder. Til dette formål skal virksomheden have en visuel identitet, som gør, at den skiller sig ud fra andre lignende virksomheder.

En sådan identitet er fundamentet for den branding strategi, som skal slå virksomheden fast med syvtommer søm i kundernes bevidsthed, og dermed sørge for at det er din virksomhed de vælger næste gang de skal have udført en bestemt service. Og i denne sammenhæng er et genkendeligt og funktionelt firma logo vigtigt.

Skal jeg betale i dyre domme for logo design?

Når du står for at skulle vælge det bureau, som skal levere din virksomheds logo design, kan det godt betale sig at vælge med omhu. Der er absolut ingen grund til at vælge det første, det bedste – eller dyreste – bureau fra De Gule Sider. Mange mindre virksomheder begår den fejl, at de vælger et højt profileret medie bureau, som fortrinsvis lever af at servicere de helt store kunder. Og så kan man hurtigt komme til at betale overpris for sit firma logo.

Hvis du der imod starter med at kigge på dine behov for firma logo, og dernæst vælger et mindre, uafhængigt bureau, som kan imødekomme disse krav, er der masser af penge at spare. En dygtig og erfaren grafiker eller grafisk designer, som har specialiseret sig inden for udvikling og formgivning af firma logo, vil kunne levere et produkt som lever op til alle gældende standarder, og som opfylder kravene til godt logo design på alle parametre.

Du kan med fordel kontakte Logoshop for et uforpligtende tilbud på logo design – læs mere på https://www.logoshop.dk/ 

More articles