Alt skal pakkes ned til den flytning

17 March 2023
Anders Hansen

Det kan være stressende at flytte til et nyt hjem, men du behøver ikke at bekymre dig, hvis du planlægger i god tid og begynder at pakke i god tid. For at sikre, at alt er organiseret, når det er tid til den store flytning, får du her nogle tips til, hvordan du pakker alle dine ejendele, lige fra småting og tøj til møbler.

Først skal du samle alle de nødvendige pakkematerialer som f.eks. kasser og bobleplast. Begynd med de mindre ting først, f.eks. bøger, cd’er, dvd’er og andre nipsgenstande. Læg dem i plastbeholdere eller kasser, der er foret med avispapir eller bobleplast for at beskytte dem ekstra godt. Mærk hver enkelt kasse, så det er nemt at finde den, når du pakker ud senere. Tøj og sengetøj bør også pakkes i solide kasser med mærkning.

flyttefirma privat

De store ting til flytningen

Derefter skal du gå videre til møbler og store apparater. Sørg for at skille dem ad, hvis det er muligt, så det bliver lettere at pakke og transportere dem. Pak hvert enkelt stykke ind i et tæppe eller en flytteunderlag for at opnå ekstra beskyttelse under flytningen. Glem heller ikke at tage billeder af, hvordan du har skilt dine møbler ad, så du kan bruge dem som reference, når du sætter det hele sammen igen i det nye hjem.

Når alle dine ting er pakket sammen, er det tid til at leje flytteudstyr som f.eks. dollies og håndvogne. Disse hjælper dig med at flytte tunge kasser og møbler sikkert fra et sted til et andet uden at belaste dig selv. Til sidst skal du lave en liste over alle dine ejendele, så intet går tabt under transporten, og så alt kommer sikkert frem i dit nye hjem!

Derefter går jagten ud på at finde et flyttefirma privat, men der skal heldigvis nok være et godt et, der kan hjælpe dig.

More articles