Få andre jobmuligheder med nye kompetencer

04 July 2022
Emilie Ann Jacobsen

editorial

Hvis du gerne vil prøve kræfter med et andet job, kan det være, at du har brug for at få nogle nye kompetencer for at gøre det muligt. De nye kompetencer kan både sikre dig en anden stilling og måske også noget mere i løn. Det er derfor oplagt for dig, at du overvejer det. 

Arbejder du på et lager, vil et oplagt kompetenceløft være, at du tager et truckcertifikat. Når du får mulighed for at køre trucks på lageret, kan det give dig mulighed for at få et andet arbejde. Det kan være spændende med variationen, men det passer måske også bedre til dig – for eksempel hvis du har problemer med ryg, knæ eller arme på grund af tunge løft. Der kan det være mere skånsomt at køre truck. 

Det vil være nemt for dig at tage et truckcertifikat i nærheden af, hvor du bor. Bor du i Syd- og Sønderjylland, kan du for eksempel tage det på EUC Syd. De har flere forskellige lokationer i regionen, og du kan derfor nemt finde frem til et sted i nærheden af dig. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, vil det også altid være relevant for dig at kontakte dem. Læs mere på https://www.eucsyd.dk/amu-efteruddannelse/kursusoversigt/lager-og-logistik/ 

truckcertifikat

Hverken dyrt eller langvarigt at tage et truckcertifikat

Måske har du hidtil holdt dig fra at få nye kompetencer, fordi du har været bange for, at det ville komme til at blive dyrt for dig, eller at du skulle holde fri fra arbejde i alt for lang tid. Sådan vil det dog ikke være, hvis du tager et truckcertifikat. Det tager kun en uge at tage det. Det vil være muligt for de fleste at få fri fra arbejde i en uge for at kunne tage sådan et kursus. 

Derudover er det heller ikke dyrt. Det koster 896 kroner at tage et truckcertifikat. 

More articles