Find flotte og solide døre online

25 April 2022
Astrid Pedersen

Intet hus uden døre. Når du bygger nyt, om eller til, har du brug for at indtænke døre i din bolig. Dette gælder såvel de udvendige som de indvendige af slagsen. Og en dør er ikke blot en dør.

Indvendige døre – mange forskellige varianter

Faktisk er der temmelig stor forskel på døre. En døre er med til at give såvel det enkelte rum som hele boligen sit udtryk.

Du kan skabe stemninger i stuer og værelser ved at vælge de rette døre, og samtidig ændre markant på rummets look and feel. Der er for eksempel mange bolig ejere, som gerne vil give indtryk af mere plads, lys og luft i boligen, og derfor indretter med glas indfattede døre eller dobbelte døre.

image

Når du vælger en dør, som lader lyset trænge igennem via en eller flere ruder, kan du skabe illusionen om et større rum. Og en dobbelt dør kan åbne rigtig meget op hvis du har stuer placeret en suite.

Udvendige døre skal kunne holde til lidt af hvert

De døre, som adskiller din bolig fra omverdenen, skal – foruden et smukt udseende – holde en solid kvalitet. Disse døre er nemlig hver dag året rundt udsat for vind og vejr.

Selv om det danske klima måske ikke hører til de mest barske af slagsen skal materialet stadig kunne stå for relativt store udsving i luft fugtighed og temperatur samt regn, hagl, sne og slud – og selvfølgelig solens skarpe UV stråler.

Derfor er det vigtigt at du vælger yderdøre i fornuftig kvalitet. Dørene skal være udført i solide materialer og i et design som kan stå imod danske vejrlig gennem mange år. Og så gør det selvfølgelig ikke noget at dine udvendige døre – såvel hoveddør som altan eller terrasse dør – er pæn at se på.

Du kan finde billige og gode døre online hos Klarfönster.

More articles