Fordelen ved gasflasker

28 March 2022
Lotte Hindsberg

editorial

En af de helt store fordele ved gas og gasflasker er at de mange anvendelses muligheder. Du kan bruge gas til madlavning, hvad enten det er i dit almindelige køkken eller udenfor. Udenfor kan du f.eks. have et udendørskøkken med et eller flere glasblus. Det er nemmere og mere praktisk end med elektricitet.

Det kan også være at du har anskaffet dig en grill. Her er det markant nemmere at få gang i grillen og brugt den, da du ikke først skal til at bøvle med kul og tændvæske. En af de virksomheder der leverer gas og gasflasker er www.primagaz.dk og du kan få dem i flere forskellige størrelser alt efter behov.

gasflasker

Opvarmning med gas

Et andet sted hvor det er oplagt at benytte sig af gas er i gamle kolonihaver og sommerhuse. Her har man ofte ikke fået indlagt varme og en almindelig brændeovn er ikke altid tilladt, pga brandfare, så i stedet for kan man benytte sig af en ovn der bruger gas. Det er en god, billig og praksis løsning. Især fordi den nemt kan flyttes rundt, alt efter hvor i huset man opholder sig. Husk at lufte godt ud, hvis du bruger gas, da der kommer en del kondensvand.

For at kunne benytte dig af gas skal du have en gasflaske. Det er et engangskøb og når den er tom tager du flasken med til den butik der sælger gas og får den byttet med en der er fuld. Det er også muligt at købe gas på nettet. Det har den fordel, at du ikke selv skal ud og bytte den.  

Når du først har en gasflaske, har du flere andre steder, hvor du også med fordel kan bruge den. Du kan bruge den i en ukrudsbrænder og få fjernet ukrudt nemt og miljøvenligt, f.eks. blandt dine fliser.

More articles