Kan alle slags trægulve slibes?

09 februar 2022
Steffen Pedersen

advertorial

Er du i tvivl om du kan få dit trægulv slebet? Så skal du ikke undre dig længere. Det kan være svært at vide, men det er vi også opmærksomme på, det er derfor at vi har taget hensyn til dette problem og sørget for at du kan finde den information du skal bruge. Så hvis du er det mindste i tvivl om dit gulv kan slibes, så læs med her, vi vil nemlig dække over gulv der kan slibes og gulv der er lidt mere følsomme.

gulvafslibning på Sjælland

Kan alle trægulve slibes?

Det er kun i få tilfælde at det ikke er muligt at slibe et gulv, da det kun fjerne 1 millimeter gulv i processen af overfladen, men der kan være forskel på om gulv kan tåle både afhøvling og afslibning. Plankegulve er mere holdbare til dette, hvor lamelgulve er meget mere følsomme.

Tjek selv om det kan lade sig gøre

Du kan selv tjekke om dette kan lade sig gøre, du kan til din egen fordel tjekke om dit gulv er tykt nok til en afslibning. Du kan typisk se tykkelsen ved diverse radiatorer. Man kan også tjekke ved at fjerne et dørtrin så plankerne kommer til syne. Man kan også spørge sin udlejer ad omkring hvilket gulv der er belagt, du kan eventuelt skrive det ned så det ikke går glemt.

Få en fagmand til at hjælpe

Du kan også få en fagmand til at hjælpe dig med at tjekke gulvets tykkelse, samtidigt kan de også afhjælpe med slibningen og afhøvlingen hvis dette skulle være nødvendigt. De kan også simpelt give rådgivning og hjælp til pleje af dit gulv. Du kan ved en simpel søgning finde en fagmand, du kan for eksempel søge på “Afslibning af gulv” Eller “Gulvkanonen APS” tjek til din egen fordel, hvilket ting de forskellige udbydere kan tilbyde.

Flere Nyheder