Kom i god kontakt med konsulentfirmaet

30 May 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er mange ting, hvor man tager chancen og bare ser, hvad der sker, og hvor man ved, at den største konsekvens, ens mere eller mindre blinde valg medførte, var, at man tabte en lille smule, eller man bare fik en oplevelse udover det sædvanlige!

Andre gange er der meget på spil, så man vil gerne være helt sikker på, at man får det helt rette, og man søger blandt andet landets skarpeste SAP konsulenter, men hvor finder man lige dem henne?

Der er nok en del konsulentfirmaer, der vil sige, at det er dem, som der har det, men det skal de jo trods alt sige for at være konkurrencedygtige, men det er et farligt valg at tage, hvis man så ikke foretager det rette valg.

Man kan blive sendt langt tilbage i processen, eller man når ikke at være med og nå de planer, som man ellers havde sat sig for, og så er det faktisk ikke til megen nytte, at man finder det rette senere.

Konsulentfirma, SAP

Undersøg det rette konsulentfirma nærmere

Så når en beslutning skal tages om at vælge det konsulentfirma, der skal levere de bedste SAP konsulenter til en, så vil man jo gerne have et møde med firmaet, så man kan bedømme, mærke og fornemme, om der er et godt sammenspil her, så man kan fungere sammen.

Det handler jo om, at firmaet forstår, hvor I kommer fra, og hvor I gerne vil hen, og det er ikke bare noget, som man kan forvente, der kommer af sig selv, for sådan fungerer kemi ikke.

Ud fra sådan et møde kan man bedre få en fornemmelse for, om man er kommet til de rette, og når man så får en succes med dem, så vil man jo med stor sandsynlighed tage fat i dem igen, når man skal bare noget tilsvarende eller andet.

More articles