Udfold kreativiteten med stickers

13 januar 2020
Cecilie Mortensen
Udfold kreativiteten med stickers

Hvis du elsker at være kreativ og udtrykke dig, så er der mange måder at gøre det på. En af måderne er bl.a. med stickers. Stickers kan bruges på alt fra din computer, skrivebord, iPad, computertaske, cykel, bil og meget andet. Det er næsten kun fantasien, som sætter grænser. 

Det sjove ved stickers er, at man kan dekorere det på ting, som en påmindelse om det, der er vigtigt for en. Det kan være alt fra citater, ikoner, figurer og meget mere.

Stickers kan naturligvis også bruges i hjemmet på en kreativ måde. Det kan være, at du har børn, hvis børneværelse kunne trænge til lidt ekstra farver. Her kan man f.eks. finde forskellige farverige tal, som kan klistres op på væggen, ved sengen eller andet. På den måde er der også noget sjovt og hyggeligt at se på for barnet. Det kan også være, at barnet har en periode, hvor særligt fodbold hitter. Her er der alle gode grunde til at klistre fodboldfigurer m.m. op på væggen – det bliver et stensikkert hit. 

Hvis du ønsker at gøre noget ved den ellers kedelige postkasse, så kan klistermærker eller stickers gøre lidt ekstra. Der findes f.eks. illustrationer af en familie, som kan sættes på. Og her findes der naturligvis forskellige medlemmer – alt efter hvor mange man er. Det samme gælder også ved bilen, hvor du kan finde forskellige figurer og tekster, som kan sættes på dine ruder. 

Her kan du finde dine næste stickers

Der er naturligvis mange om buddet, når det kommer til stickers. Det kan dog godt svare sig at kigge på udvalget hos Bogstaver & Tal. De har nemlig et af Danmarks største udvalg af selvklæbende bogstaver og tal – og så har de naturligvis også en række andre dekorative stickers, du kan vælge mellem. Med andre ord så har du rig mulighed for at folde kreativiteten ud, og slå dig løs i deres udvalg. 

 

 

Flere Nyheder