Aloe Vera Spray – en perle fra naturens eget medicinskab

Går du på apoteket eller besøger en materialist og fremlægger et givent helbredsproblem, hvad enten det er hovedpine, hududslæt eller høfeber, så vil du med garanti blive præsenteret for stakkevis af medicinalprodukter – alle indeholdende alskens stoffer, der potentielt er til mere skade end gavn.

Hvorfor ikke undersøge naturens eget skatkammer først? Aloe vera er en plante, du helt sikkert bør kende. Denne har ganske enkelt fænomenale egenskaber, og den kan være dig behjælpelig med både at forebygge og behandle for en alenlang liste af dårligdomme.

Hos veracura.com kan du finde et bredt sortiment af produkter bestående af næsten ren aloe vera – herunder præsenteres et at vidundermidlerne.

Aloe Vera Spray er et produkt, der kan mangt og meget. Spray den på din hud for en kølende, rengørende samt plejende effekt. Aloe Vera Spray udgøres af hele 99,4% økologisk bladgelé fra planten. Har du mindre skader eller skrammer på huden, kan du med fordel anvende sprayen. Har du sår og rifter, påfør da produktet 2-4 gange dagligt til huden er helet. Du kan også anvende midlet efter solbadning – med fordel, hvis du er blevet skoldet af strålerne. Føjes til listen kan også anvendelse efter insektbid,- eller stik, ligesom du kan bruge den ved fremkomst af vabler, ømme muskler eller led.

Efter en hårfjerning vil din hud ofte være både irriteret og belastet – anvend også her med fordel Aloe Vera Spray, da huden straks vil beroliges. Fremhæves skal også anvendelsen i håret for at forebygge skader fremprovokeret af klor,- eller saltvand eller soleksponering.

Hav med fordel altid en flaske i tasken når du er på tur – du kan ofte få behov for et pift eller to! Produktet er desuden så mildt, at du sågar kan anvende det til spædbørn og kæledyr, og det er ikke farligt ved indtagelse.

Aloe Vera Spray er uden tilsat parfume, parabener og farvestoffer, og den er biologisk let at nedbryde.