Er din iPhone 11 skærm revnet eller gået i stykker? Så læs med her

20 juni 2022
Kamilla Tolnø

editorial

Er du den heldige ejer af en iphone 11? Så er der stor sandsynlighed for, at du også har prøvet, at skærmen er gået i stykker.

Netop det, som gør smartphones så smarte og populære – den store skærm og manglen på knapper – er også det, som gør en iphone 11 så skrøbelig. Hvis man kommer til at tabe sin telefon eller på anden måde er uforsigtig eller uheldig, så kan ens iphone 11 skærm gå i stykker.

Er det sket for dig, er du altså langt fra den eneste. Og der er ingen grund til at fortvivle, for du behøver ikke leve med ridser og revner resten af telefonens levetid.

Ved at købe en iphone 11 skærm kan du få en telefon, der er så god som ny, uden at det skal koste en formue.

iphone 11 skærm

Spar penge på din iphone 11 skærm

Mange tænker måske, at man vil gå til en reparatør for at få udskiftet sin skærm. Det kan dog være utroligt dyrt at få en ny iphone 11 skærm, ikke mindst hvis man går efter en officiel Apple-skærm.

Derimod kan man spare penge ved at købe sin ny iphone 11 skærm online og selv skifte den. Det er langt fra så svært, som man tror, og på den måde behøver det ikke koste en hel masse.

Man skal dog være opmærksom på, at der kan være svingende kvalitet på nettet, og derfor skal man have fuld tiltro til den hjemmeside, hvor man køber skærmen.

Sådan undgår du kopivarer

Det er nemlig ærgerligt at købe en iphone 11 skærm, hvis man får en i dårlig kvalitet, som hurtigt går i stykker igen.

Derfor bør man gå efter de meget troværdige webshops, som fx har gode anmeldelser på Google, Facebook og trustpilot.

På den måde undgår man at smide penge efter en iphone 11 skærm, som i sidste ende ikke er det værd.

Flere Nyheder