Find en god luft vand varmepumpe billigt

04 December 2021
Astrid Pedersen

editorial

Skal du og din familie være en del af den fælles grønne omstilling? Så har du mulighed for at reducere husstandens globale CO2 aftryk ganske betragteligt ved at skifte til en varmepumpe.

Hvilken type varmepumpe skal jeg vælge – luft til luft eller luft til vand?

Hvis du ikke på forhånd kender til forskellen på de to grundlæggende varmepumpe typer kommer her en forklaring.

En luft til luft varmepumpe er en form for varmepumpe som benytter sig af temperatur forskellen indendørs og udendørs til at opvarme luften i stuer og værelser. Denne type varmepumpe er særligt velegnet som erstatning for de dyre gammeldags elektriske radiatorer.

En luft til luft varmepumpe er det mest økonomiske alternativ hvis du varmer din bolig op ved hjælp af elovne. Du får en langt mere effektiv opvarmning og et behageligt indeklima idet en luft til luft varmepumpe er forsynet med filtre som renser luften. På den måde minimeres behovet for at lufte ud.

image

Luft til vand varmepumpen – i stedet for et gammelt fyr

Foregår din opvarmning der imod ved hjælp af et olie, gas eller pille fyr er det en luft til vand varmepumpe du skal vælge. I hvert fald hvis du er glad for dine vandradiatorer.

En luft vand varmepumpe af den rette størrelse og model vil sagtens have kapacitet til at kunne levere samme mængde opvarmet brugsvand og cirkulationsvand til din bolig som dit gamle fyr. Og det til en brøkdel af prisen.

Det betyder at du kan skære over halvdelen af dine samlede udgifter til opvarmning af din bolig. Du sparer væsentlige summer hvert år – og du kan tage varme bade med god samvittighed.

Find en god og billig luft vand varmepumpe med hjælp fra Amalo

Hos VVS firmaet Amalo kan du få den bedste hjælp til at finde en varmepumpe som matcher boligens behov og din pengepung. Klik ind på https://www.amalo.dk/luft-til-vand-varmepumpe/panasonic-varmepumpe og læs mere.

More articles