Goder at tilbyde nyansatte som elektriker

Så har du fundet frem til et sted, hvor du gerne vil være elektriker og arbejde fast, og det kan jo være hos http://egebjerg-el.dk/ eller et helt andet sted, eller du kan skifte arbejdsplads løbende.

Som chef har man skam brug for en medarbejder, så man som nyuddannet elektriker kommer ind på det helt rette tidspunkt for at gøre sig til en del af firmaet og være med, hvor tingene sker i den farverige elektriker-verden.

I chef-positionen tænker man så måske, at det da er dejligt at se en kommende medarbejder, der er så motiveret; CV’et ser godt ud, og ansøgningen var positiv, så man tænker, at man da næsten har at gøre med en medarbejder, der vil gøre hvad som helst for at sikre sig denne ledige stilling.

Dog ved man godt fra måske dyrekøbte erfaringer, at man ikke vil udnytte den kommende medarbejder, men omvendt ser det også ud til, at man har en dygtig person foran sig med fine referencer, så vedkommende kommer nok til at falde godt til.

Og så med HR-afdelingen og de andre ansatte sørge for at sætte vedkommende ind i, hvordan dagligdagen fungerer, da man som chef måske nok ikke kan være der til at hjælpe den nye medarbejder hele tiden.

Det er da også klart, for man har jo travlt som chef, så derfor tager en anden person sig af de ting.

Men man skal som chef også huske, at alle personer ikke er til fals for guld og grønne skove, og selvom arbejdet burde betale lønnen i sig selv, så tænker man da, at lønnen er nok, for hvordan skulle vedkommende ellers overleve?

Her skal man huske, at man gerne vil have en glad medarbejder, der holder ved længe, så tilbyd fordele såsom firmabil, arbejdstelefon, computer med videre, der er personlige, så medarbejderen ikke bare føler sig som et tandhjul i maskinen, der skal være glad for at få et arbejde, men som at man er higet efter specifikt.