Hvor skal du gøre af din Ferrari?

Selvfølgelig skal du jo slet ikke hen at gemme din Ferrari, for hvis man endelig ejer sådan en bil, så er det jo med at vise den frem, når lejligheden byder sig, men det er ikke altid, at lejligheden lige passer.

Og det giver jo nok også sig selv, at sådan en Ferrari kan tiltrække blikke på godt og ondt, så her i artiklen vil vi komme med nogle konkrete forslag til, hvordan du skal opføre dig med din Ferrari for at få mest muligt ud af den.

Vælg hovedsageligt at køre rundt med den i sommermånederne, for selvom du sagtens kan køre rundt i den hele året, så medmindre du er en multi-millionær, så er det ikke sådan en bil, du lige kører ned og handler I det lokale supermarked hver dag.

En Ferrari kører ofte ikke særligt langt på literen, og sådan en bil elsker mere de lange bilture end småture ned at handle og til og fra arbejde hver dag – medmindre du selvfølgelig er den dyre direktør.

Desuden er vejrforholdene som regel lidt bedre på dette tidspunk om året, så du ikke skal hen og køre den i vaskehallen konstant, fordi den får mudder, pladder og andet på sig, som skal vaskes af.

Når du så endelig skal parkere bilen, så skal du ikke parkere den ude for meget, selv ikke i din egen indkørsel, da det kan friste svare sjæle.

Hvis du har et vanligt sted, hvor du nogenlunde ofte skal parkere din Ferrari, så sørg for, at det er en aflåst kælder for eksempel, hvor der overvågning med både kameraer og eventuelt vagtværn på.

Det er ikke fordi, du skal blive helt paranoid med din Ferrari, men det ville være så ærgerligt, hvis der skete skader på den, eller nogle svage sjæle forsøgte at berøve den for dig – om den så er forsikret eller ej.