Med effektiv rottebekæmpelse slipper du af med rotterne

04 October 2022
Emilie Ann Jacobsen

editorial

Har du problemer med rotter i din bolig eller på din ejendom, er det vigtigt, at du sørger for at få gjort noget ved det. Problemet går nemlig ikke væk af sig selv, og det kan være svært for dig at gøre noget ved det, da rotterne typisk kommer fra kloakken, der er svær for dig at få adgang til. 

Heldigvis findes der mange firmaer, der kan hjælpe dig med at slippe af med de ubehagelige skadedyr. Hvis du leder efter rottebekæmpelse i Rødovre, kan du for eksempel kontakt Lihn’s Kloak. De har stor erfaring på området, og du kan derfor være sikker på, at de kan hjælpe dig. De har flere forskellige metoder, de kan tage i brug til at sikre, at rotterne bliver nede i kloakken. 

Hvis du har rotter på din ejendom, er du forpligtet til at kontakte kommunen. Det er ikke sikkert, at det er det første, du tænker på, men det er rigtig vigtigt at gøre, da din kommune går meget op i at komme rotterne til livs. 

rottebekæmpelse

Sådan kan du forebygge rotter 

Når du er sluppet af med rotterne, vil du selvfølgelig gerne sørge for, at de ikke kommer igen. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at forebygge dem. Det kan du gøre på flere forskellige måder. Først og fremmest kan du sikre dig, at din kloak er i god stand. Når Lihn Kloak kommer ud for at hjælpe dig af med rotter, vil det være noget af det første, de tjekker: For rotterne kommer jo et sted fra. 

Derudover skal du også sørge for, at der ikke er nogle åbne eller ubenyttede afløb. Hvis der er det, skal du sørge for at få dem lukket af. Rotter kan komme ud gennem selv et meget lille hul, og når et afløb ikke bliver brugt, vil det være meget nemt for dem, når der ikke kommer vand igennem. 

More articles