Tips til at vælge den rette tømrer og snedker

08 januar 2020
Silje Hansen
Tips til at vælge den rette tømrer og snedker

Når du skal have sat gang i en ny tilbygning, eller et større nyt byggeprojekt, er det vigtigt at have valgt den rette tømrer og snedker virksomhed. Det er vigtigt, at arbejdet er udført efter høje kvaliteter og standarder, så det kan stå flot og stabilt i mange år frem. Der er dermed ikke plads til sjusk, misforståelser eller mangler, da det i sidste ende kan blive en dyr affære. Vi anbefaler derfor at bruge den nødvendige tid til at finde det rette match, for at realisere dit store drømmeprojekt. Der er mange tømrer og snedkervirksomheder rundt i hele landet. Det er derfor vigtigt at undersøge markedet grundigt, og et godt sted at starte er ved at søge lokalt. Vælg derfor en tømrer der sætter kunden i centrum og som er i stand til at løbe den ekstra mil, for at projektet lykkedes til det aftalte tidspunkt og ikke mindst pris. Der er desværre mange der får tilbudt en pris for projektet, hvor det viser sig, at blive 10-30 % dyre end det oprindelige aftalte på grund af udfordringer der er opstået i forbindelse med byggeriet. 

Fastsæt din pris med tømreren

Det er dermed vigtigt at fastsætte en pris med den lokale tømrermesteren for, hvad opgaven kommer til at koste alt i alt. Dermed undgår du at der opstår nogle misforståelser eller andre ubehagelige overraskelser. 

Vælg en tømrer der rydder op

Det kan hurtigt svine og rode, når der skal bygges nyt eller renoveres. Det kan være til stor gene for naboerne og ikke mindst for dig, så det er en god ide at få talt med tømrermesteren, hvordan de forholder sig til at rydde op efter deres arbejde.

Vi har undersøgt markedet, og fundet frem til en tømrervirksomhed, der både overholder deres priser, aftale og ikke mindst er gode til at rydde op efter sig. Du kan finde dem på https://www.ebkaps.dk/.

 

Flere Nyheder